Prajitura cu iaurt

de ionela2682 in Prajituri, 8 Apr 2011 | 2161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar mic de iaurt ,
  •  2 1/2 pahare zahar,
  • 4 oua
  • 1 pahar ulei
  • 4 pahare faina
  • 1/2 plic praf de copt
  •  sare
  • esenta de vanilie
  •  stafide
  • (se va folosi paharul de iaurt drept masura pentru celelalte ingrediente)
  •  Glazura
  • 1 pahar zahar pudra
  •  2 linguri apa rece.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

-zaharul se mixeaza cu galbenusurile pana se albesc,dupa care se adauga iaurtul si uleiul

-albusurile se bat spuma cu putina sare ,se adauuga in compozitia de mai sus cu miscari blande de jos in sus

-faina se cerne impreuna cu praful de copt

-se aduga treptat in compoziti ade iaurt

-se omogenizeaza compozitia obtinuta ,se adauga esenta de vanilie si stafidele


-se toarna compozitia in tava uns cu ulei si tapetata cu faina,


-se da la cuptor pana creste si se rumeneste frumos.

-zaharul pudra se amesteca cu apa pana la omogenizare (atentie sa nu ramana cocoloase de zahar),


-se toarna peste prajitura fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

09.04.2011, 09:09

kamy 1

10.04.2011, 19:00

adry88 1

01.06.2011, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din iaurt