Prajitura cu iaurt

de ionela2682 in Prajituri, 8 Apr 2011 | 2564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar mic de iaurt ,
  •  2 1/2 pahare zahar,
  • 4 oua
  • 1 pahar ulei
  • 4 pahare faina
  • 1/2 plic praf de copt
  •  sare
  • esenta de vanilie
  •  stafide
  • (se va folosi paharul de iaurt drept masura pentru celelalte ingrediente)
  •  Glazura
  • 1 pahar zahar pudra
  •  2 linguri apa rece.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

-zaharul se mixeaza cu galbenusurile pana se albesc,dupa care se adauga iaurtul si uleiul

-albusurile se bat spuma cu putina sare ,se adauuga in compozitia de mai sus cu miscari blande de jos in sus

-faina se cerne impreuna cu praful de copt

-se aduga treptat in compoziti ade iaurt

-se omogenizeaza compozitia obtinuta ,se adauga esenta de vanilie si stafidele


-se toarna compozitia in tava uns cu ulei si tapetata cu faina,


-se da la cuptor pana creste si se rumeneste frumos.

-zaharul pudra se amesteca cu apa pana la omogenizare (atentie sa nu ramana cocoloase de zahar),


-se toarna peste prajitura fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

09.04.2011, 09:09

kamy 1

10.04.2011, 19:00

adry88 1

01.06.2011, 11:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "cu ce ai..."