Prajitura cu iaurt si stafide

de farfuriavesela in Prajituri, 13 Apr 2014 | 6236 vizualizari

 

Am pregatit acest desert atat de repede si nu va pot descrie cat de buna este, gustul fin de iaurt si aroma dulceaga a stafidelor se imbina perfect.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr iaurt
  • 100 gr stafide
  • 3 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala/lamaie
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si stafide:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul mixand in continuare pana cand acesta se dizolva, incorporam si iaurtul. Amestecam faina cu praful de copt si o cernem peste compozitia noastra, incorporand cu o spatula. Adaug uleiul, coaja de portocala si stafidele, amestecand usor.

Aluatul obtinut il punem intr-o tava de blat de tort, care merge in cuptorul incalzit la 180 grade, pana cand se va coace si rumeni frumos deasupra.


Am asteptat putin ca prajitura sa se raceasca si am portionat-o astfel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Anett 1

13.04.2014, 13:51

Bya Ralu 1

13.04.2014, 15:36

delicioasa

-Miti- 1

30.05.2014, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura greceasca