Prajitura cu ness

de Constelatialeu in Prajituri, 18 Ian 2013 | 19662 vizualizari

 

Asta-i preferata mamei mele,o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 6 oua
  • 1 pahar cu zahar
  • 2 linguri de faina
  • 1 pahar nuci macinate
  • Crema
  • 250 g unt
  • 130 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2-3 linguri ness
  • 50-100 g nuci prajite si taiate
  • ciocolata pentru ornat

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ness:

BLAT:


Se freaca 4 galbenusuri cu zaharul pana devin o spuma, se adauga faina, nucile macinate. Se bat cele 6 albusuri si se adauga peste amestecul de mai sus. Se pune in tava unsa sau cu foaie de copt. E gata cand trece testul scobitorii.


CREMA:


Untul se freaca cu zaharul, pana devine o spuma cremoasa, se adauga cele 2 galbenusuri, nessul si nuca macinata


ASAMBLARE


Se adauga peste blatul racit crema, deasupra se rade ciocolata sau se poate pune si ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ness" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Constelatialeu 1

14.04.2014, 17:30

Cristin2,nu este nevoie,daca bati bine albusurile creste..

cristin2 1

15.04.2014, 12:28

multumesc pentru informatie.sigur o incerc

Constelatialeu 1

15.04.2014, 12:54

Cu placere,cristin2 !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medovik Belarus