Prajitura cu iaurt

de ianculubita in Torturi, 27 Feb 2014 | 7602 vizualizari

 

Ceva dulce pentru azi;pentru ca am avut ingrediente putine,am facut prajitura in forma de tort si a iesit perfect

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 150 ml zeama din compot de ananas sau alt compot
  • esenta de vanilie
  • CREMA
  • 1 borcanel cu iaurt(350ml)
  • 4 linguri zahar pudra
  • ananas taiat din compot
  • 6 foi de gelatina
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri zeama de compot
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Punem pe foc un vas cu zeama de compot,unt,vanilia iar dupa ce untul s-a topit,adaugam biscuitii bine pisati si amestecam bine;in tava rotunda cu folie alimentara,facem un blat din biscuiti si pe margini dupa care lasam la frigider.

Intr-un bol amestecam iaurtul cuzahar pudra,vanilie,ananasul taiat,gelatina hidratata in cele 4linguri de zeama de compot si dizolvata pe baie de aburi,omogenizam bine apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata decoram cu rondele de ananas si lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem tortul din forma apoi cu grija desprindem folia de pe blat si-l asezam pe un platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata