Tort rapid cu piscoturi

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 6 Mai 2010 | 10837 vizualizari

 

nu e vb de echipa rapid :)), ci e f rapid de facut :D ...tot invenite cu ce am avut la indemana.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de piscoturi cu 2 randuri
  • 250 ml frisca lichida
  • un borcan de finetti
  • o portocala
  • un compot de ananas
  • bombonele pt decor
  • 1/2 intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu piscoturi:

Pt inceput batem frisca in care punem 1/2 intaritor pt frisca si o dam la rece.


Intre timp dam piscoturile prin zeama de la compot si formam un strat din ele peste care punem fineti, bucatele de ananas si un strat de frisca, apoi un alt strat de piscoturi inmuiate in compot si repetam aceiasi pasi.


Deasupra ornam cu frisca, felii de portocala si bombonele si dam la rece.


Am facut acest tort stand de vb cu musafirul si pana a plecat a si mancat din el.


rapid, usor si f gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mena29 1

09.05.2010, 14:04

Si eu vreau o portie,bravo si cinci furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:02

prinde mena

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat