Prajitura cu iaurt

de ianculubita in Torturi, 27 Feb 2014 | 4541 vizualizari

 

Ceva dulce pentru azi;pentru ca am avut ingrediente putine,am facut prajitura in forma de tort si a iesit perfect

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 150 ml zeama din compot de ananas sau alt compot
  • esenta de vanilie
  • CREMA
  • 1 borcanel cu iaurt(350ml)
  • 4 linguri zahar pudra
  • ananas taiat din compot
  • 6 foi de gelatina
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri zeama de compot
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Punem pe foc un vas cu zeama de compot,unt,vanilia iar dupa ce untul s-a topit,adaugam biscuitii bine pisati si amestecam bine;in tava rotunda cu folie alimentara,facem un blat din biscuiti si pe margini dupa care lasam la frigider.


Intr-un bol amestecam iaurtul cuzahar pudra,vanilie,ananasul taiat,gelatina hidratata in cele 4linguri de zeama de compot si dizolvata pe baie de aburi,omogenizam bine apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata decoram cu rondele de ananas si lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem tortul din forma apoi cu grija desprindem folia de pe blat si-l asezam pe un platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ianculubita 1

02.03.2014, 10:43

gaby_gabytza 1

03.04.2014, 12:17

super imi place mult reteta si trebuie sa o incerc neaparat

ianculubita 1

03.04.2014, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu stafide si iaurt