Prajitura cu iaurt

de ianculubita in Torturi, 27 Feb 2014 | 7517 vizualizari

 

Ceva dulce pentru azi;pentru ca am avut ingrediente putine,am facut prajitura in forma de tort si a iesit perfect

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 150 ml zeama din compot de ananas sau alt compot
  • esenta de vanilie
  • CREMA
  • 1 borcanel cu iaurt(350ml)
  • 4 linguri zahar pudra
  • ananas taiat din compot
  • 6 foi de gelatina
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri zeama de compot
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Punem pe foc un vas cu zeama de compot,unt,vanilia iar dupa ce untul s-a topit,adaugam biscuitii bine pisati si amestecam bine;in tava rotunda cu folie alimentara,facem un blat din biscuiti si pe margini dupa care lasam la frigider.

Intr-un bol amestecam iaurtul cuzahar pudra,vanilie,ananasul taiat,gelatina hidratata in cele 4linguri de zeama de compot si dizolvata pe baie de aburi,omogenizam bine apoi rasturnam peste blat,nivelam suprafata decoram cu rondele de ananas si lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem tortul din forma apoi cu grija desprindem folia de pe blat si-l asezam pe un platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata