Prajitura cu iaurt si ciocolata

de La Ancuta in Prajituri, 13 Noi 2010 | 5333 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 300 g iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • ~400 g faina (aluatul trebuie sa fie mai gros ca cel de clatite)
  • 3-4 linguri bomboane de ciocolata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si ciocolata:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana devine o crema. se adauga untul moale si se mixeaza in continuare.


Se adauga apoi iaurtul , cate putin si esenta de vanilie.


La final se incorporeaza faina cernuta impreuna cu praful de copt.


Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie si se presara deasupra bomboanele de ciocolata.


Se coace la foc potrivit cam o jumatate de ora, pana trece testul scobitorii.


Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

21.11.2010, 21:24

Multumesc Mihaela

vickyduta 1

24.11.2010, 07:14

Arata delicios, am salvat reteta cum am putin timp am sa o prestetz, pupici.

La Ancuta 1

24.11.2010, 12:49

Vickyduta multumesc. Sper sa-ti placa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ecler