Prajitura cu lamaie si nuca de cocos

de alldaycooking in Prajituri, 26 Ian 2012 | 7661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80 gr unt
  • 5 linguri fructoza
  • 2 oua
  • 200 ml kefir
  • 100 suc de lamaie (stors proaspat)
  • 30 gr faina malai (foarte fina)
  • 30 gr nuca de cocos razuita
  • 120 gr faina alba
  • 8 gr praf de copt
  • Sirop:
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri miere
  • nuca razuita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu lamaie si nuca de cocos:

Untul l-am topit 30 de secunde in cuptorul cu microunde, apoi l-am amestecat cu fructoza si l-am mixat pana am abtinut o crema spumoasa. Treptat am adaugat ouale, kefirul si sucul de lamaie si am mixat foarte bine. La sfarrsit am adaugat faina de malai, nuca de cocos, faina alba si praful de copt. Am copt la 185 grade Celsius pentru aproximativ 45 de minute. Am pregatit siropul de lapte si miere si l-am turnat deasupra prajiturii cand am scos-o din cuptor. Imediat am presarat nuca de cocos astfel incat sa fie uniform acoperita prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu lamaie si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.01.2012, 22:23

ce minunatie

alldaycooking 1

26.01.2012, 22:26

Ma bucur ca iti place!

jolygina 1

29.01.2012, 12:13

foarte frumos prezentata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Revani