Prajitura cu mere

de camelia75 in Prajituri, 9 Apr 2013 | 25751 vizualizari

 

Este o prajitura care se face rapid(mai mult dureaza coptul) ,dar va asigur ca va iesi delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 6 mere mari 3 oua (medii)
  • 1 cana de zahar (200 gr zahar)
  • 1 cana de faina (masurati cu cana cu care ati masurat zaharul)
  • 1 lingurita plina cu praf de copt
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • 1 lingura de ulei
  • esenta de rom,scortisoara(optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit.
2.Adaugati uleiul si esente dupa gustul vostru.
3.Renuntati la mixer si adaugati faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul.(in ploaie).Trebuie sa iasa o compozitie destul de tare.
4.Taiati merele cubulete si le asezati intr-o tava cu peretii detasabili, tapetata cu ulei si hartie de copt.(eu am folosit o tava cu diametrul de 26)
5.Turnati compozitia peste mere si amestecati.
6.Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 55-60 minute.(Puteti face proba cu scobitoarea)
7.Dupa ce s-a racit o pudrati cu zahar pudra.

La noi n-a mai apucat sa se raceasca,asa ca va pot spune ca si fierbinte este delicioasa!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu mere-0
Prajitura cu mere-1
Prajitura cu mere-2
Prajitura cu mere-3
Prajitura cu mere-4
Prajitura cu mere-5
Prajitura cu mere-6

COMENTARII (11)

kukibella

kukibella 1

09.04.2013, 16:27

ionela2682

ionela2682 1

09.04.2013, 16:33

Rux

Rux 1

09.04.2013, 22:36

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!