Prajitura cu mere

de cristinamogosoaia in Dulciuri, 9 Sep 2015 | 825 vizualizari

 

Simpla,rapida si bun

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 200 g gris
  • 200-250 g unt
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se amesteca faina,zaharul si grisul.Se unge tava bine bine cu unt.Se imparte compozitia in 3 parti egale.


Tapetam bine tava cu prima parte de amestec.Radem unt deasupra si apasam cu mana sa se preseze un pic.Adaugam o parte din merele calite in prealabil cu zahar si scortisoara.


Adaugam a doua cantitate de amestec,(faina ,gris,zahar ,radem unt ),presam cu mana un pic si nivelam binisor .Punem si stratul al doilea de mere si apoi ultimul amestec exact ca si in cazurile anterioare( amestec+ unt ras). De data asta nu mai apasam cu mana.Bagam la cuptor la 180 grade pana se rumeneste frumos.


Dupa ce scoatem prajitura ,o portionam in tava si-o lasam sa se raceasca bine.


Este crocanta si buna.


Avantajul: poti jongla cu cantitatile de faina,gris si zahar in functie de cat de mare e tava,iar daca constati ca nu ai amestec destul,nu-i problema mai faci repede un pic :))


Succes!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

deyutzky 1

11.09.2015, 01:06

Bun venit! Buna prajiturica ne-ai adus!
PS: nu uita sa completezi la ingrediente si merele cu scortisoara

cristinamogosoaia 1

13.09.2015, 20:54

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura alba sau Alba ca zapada