Prajitura cu mere

de marieta in Prajituri, 2 Iul 2010 | 8113 vizualizari

 

si aceasta prajitura este cu zaharina!!este buna pentru diabetici si pentru cine mananca dietetic!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 mere mari,
  • 8 oua,
  • 3 lingurite de zaharina lichida,
  • 1 praf de copt,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 150 g iaurt degresat,
  • 50 ml ulei de nuca sau orice fel,
  • 8 linguri cu varf de faina,
  • 2 linguri de gris,
  • scortisoara macinata,
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Merele se curata si se taie feli subtiri. Se tapeteaza o tava mare de aragaz cu hartie de copt,se asaza merele taiate, se presara cu scortisoara si gris. Ouale se separa, galbenusurile se freaca cu zaharina,coaja de lamaie ,vanilia, iaurtul,uleiul si la urma cu faina.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cand s-au intarit se adauga praful de copt si se bate bine. Se pune compozitia de galbenusuri peste albusuri si se amesteca usor cu telul,apoi se pune in tava peste mere si se niveleaza usor.


Se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40 minute sau pana se coace depinde de cuptorul fiecaruia. Se taie dupa racire si se intoarce fiind merele in sus!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

04.07.2010, 23:08

si eu vreau

marieta 1

05.07.2010, 02:38

serveste te rog,imi faci o bucurie imensa ca ma vizitezi!!!

nadina73 1

04.10.2010, 01:20

acum am vazut e ok de zaharina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita in cocos