Prajitura cu mere (de post)

de ralu_river in Prajituri, 13 Noi 2012 | 4284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg mere
  • 200 gr margarina
  • o cana zahar
  • o cana faina
  • o cana gris
  • 200 gr nuca pisata
  • scortisoara
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere (de post):

Se rad merele pe razatoarea mare si se amesteca cu scortisoara. Se amesteca faina cu praf de copt, zahar si gris. Merele se impart in 2, la fel si amestecul de faina, iar untul se imparte in 3.


Se pune o treime din untul taiat cubulete pe fundul unui vas de yena, se toarna jumatate din amestecul de faina, apoi jumatate din mere. Se pune inca un strat din amestecul de faina, o parte de unt cubulete, cealalta parte de mere si restul de unt cubulete. Deasupra se pune nuca pisata.


Se coace la foc mediu in jur de 50 de minute. Se taie dupa ce se raceste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

14.11.2012, 14:53

Andreea Caroline 1

14.11.2012, 19:15

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere( de post)