Prăjitură cu mere (de post )

de cristinutanicolita in Dulciuri, 4 Sep 2015 | 616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 căni apa
  • 2 căni zahar
  • 2 lg cacao
  • 5 căni faina
  • 1 praf de copt
  • 1,5 kg mere
  • 200 g zahar
  • Scorțișoară
  • miere
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu mere (de post ):

Merele se spală, curăță și se rad. Se călesc cu 1 lg ulei , zaharul pana nu mai au zeama. La sfârșit se adaugă scorțișoară și se lasă să se răcească.


Pentru blat punem intr-un castron apa cu zaharul și batem pana ce acesta din urma se topește. Se adaugă cacao, faina și praful de copt. Se omogenizează totul bine.


Se pune 1 / 3 din aluat în tava și se baga15 min la cuptor sau pana ce prinde crusta.


După ce a prins crusta, se adaugă merele și restul de aluat. Se coace la foc mediu.


Când este coapta se unge cu miere și se presarănuca de cocos.


Poftă buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu mere (de post )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

04.09.2015, 20:12

Ce buna e!

diaconta 1

04.09.2015, 20:24

Foarte buna placinta cu mere

Gicuta69 1

07.09.2015, 07:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Negresa II