Prajitura cu mere din compot

de ionela2682 in Prajituri, 19 Feb 2010 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mere din compot(fara coaja),
  • 250 g zahar,
  • 250g faina,
  • 250 g smantana,
  •  praf de copt,
  • 6 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere din compot:

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si smantana,s se amesteca bine pana ce zaharul este dizolvat complet dupa care se adauga albusul batut spuma cu putina sare ,iar dupa ce s-a omogenizat bine se adauga si faina,


Se toarna compozitia in tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina se uniformizeaza si se pun deasupra merele din compot taiate bucatele.se coace pana se rumeneste frumos.,dupa care se pudreaza cu zahar ( daca vreti sputeti rade ciocolata )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere din compot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

rivka 1

19.02.2010, 20:50

arata foarte bine as manca si eu o feliuta

Teo 1

19.02.2010, 21:19

ce poate fi mai sanatos ,decat o prajitura cu mere!

elena1988 1

10.03.2011, 10:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu prune si smantana