Prajitura cu mere, rapida

de ralu_ca in Prajituri, 17 Noi 2013 | 12663 vizualizari

 

simplu si...atat!

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 1 kg mere
  • 100 g zahar
  • 1 lingura scortisoara
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 300 ml apa
  • glazura (cacao+zahar+jumatate lingurita rama+putin lapte)
  • sau glazura de ciocolata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere, rapida:

Merele le-am dat prin razatoare si am amestecat cu zaharul si scortisoara. Praful de budinca l-am dizolvat in 300 ml apa si am turnat peste amestecul de mere. Am pus la fiert pana a inceput sa clocoteasca, amestecand des. Am asezat intr-o tava biscuitii pe un rand. Amestecul obtinut l-am rasturnat peste stratul de biscuiti, apoi am inchis cu un alt rabd de biscuiti. Deasupra am glazurat si am presarat nuca de cocos, am lasat prajitura la rece, apoi este numai buna de servit.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere, rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diana_k 1

17.11.2013, 18:47

diaconta 1

18.11.2013, 13:58

cred ca prajitura cu mar e pe placul tuturor

susu 1

18.11.2013, 18:27

simplu si atat sau e buna???? am vazut-o pe bucataresele vesele si facebook, vreau s-o fac ca e de post, merita?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere