Prajitura cu mere si bezea

de MonaMimi in Dulciuri, 10 Dec 2013 | 6067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 12 linguri de zahar
  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 18 linguri de faina
  • 2-3 mere
  • bezea:
  • 4 albusuri
  • 8 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si bezea:

Mixam galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele,uleiul in fir subtire, amestecam bine dupa fiecare punem coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt amestecam pana se omogenizeaza.


Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,asezam deasupra merele taiate felii si punem la copt pentru 20 minute.


Cat sta la copt prajitura batem albusurile spuma tare cu zaharul si zaharul vanilat,scoatem prajitura din cuptor, punem bezeaua deasupra nivelam, si dam din nou la cuptor pentru 20 minute.


Servim prajiturica rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 17:10

ce prajitura buna !

MonaMimi 1

11.12.2013, 21:44

reisnaor_2006 1

26.06.2014, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!