Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane

de rodicamaria in Prajituri, 25 Noi 2012 | 1812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un iaurt degresat de 175 g
  • 3 pahare faina de castane(toate cantitatile de mai jos se masoara cu paharul de la iaurt)
  • 1/2 pahar faina alba
  • 1 pahar zahar
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 mere curatite de coaja si taiate cubulete
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane:

Ouale se freaca bine cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul.


Se adauga iaurtul si se amesteca pana la incorporare.


Apoi se adauga faina de castane,faina alba si praful de copt si se mixeaza bine pana se dizolva cocoloasele de la faina de castane.


Se adauga uleiul si se mixeaza bine , iar la final se aduga merele cubulete si se amesteca .


Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptorul incalzit in prealabil.


Se coace aprox.45 min sau pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

25.11.2012, 14:33

Bya Ralu 1

25.11.2012, 14:35

Sim0na 1

25.11.2012, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere