Prajitura cu mere,nuci si scortisoara

de housy in Prajituri, 26 Iun 2010 | 10227 vizualizari

 

a fost facuta la cererea iubitelului intr-o seara de iarna

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • un pahar de nuci
  • un pumn stafide
  • 3 lingurite de scortisoara
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 3 oua
  • 6 linuri ulei
  • 1 plic parf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere,nuci si scortisoara:

- compozitie 1 = faina + praf de copt + zahar vanilat + scortisoara


- compozitie 2 = albusurile se bat spuma


- compozitie 3 = galbenusurile se bat cu zaharul si uleiul


- intr-un bol mai mare se adauga compozitiile 1 + 3


- usor se adauga si compozitia 2, amestecand incet de jos in sus cu lingura


- se adauga merele decojite si taiate cubulete, precum si nucile rupte marunt


- intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna maglavaisul


- se arunca pumnul de stafide


- se tine la cuptor 30 minute.


- inainte de a scoate din cuptor cu 10 minute, se presara un pumn de zahar tos.


- se serveste cu lapte rece


Desertul e servit !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere,nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

housy 1

26.11.2010, 14:14

el saracu tot cere, io nu-i pot implini toate poftele insa

kukibella 1

16.02.2011, 11:55

super buna

Bya Ralu 1

19.03.2013, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura traditionala cu branza de vaci