Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Aug 2013 | 1621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana fulgi de ovaz
  • o cana jumatate de faina
  • esenta vanilie
  • o jumatate de pachet margarina Rama
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • o mana de mure
  • o ceasca ( 100 ml ) de apa
  • unn praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post):

Zaharul, murele, apa, vanilia se pun pe foc pana se face un pireu. Se da la rece. Cand este inca putin calda se adauga margarina ( moale) si se amesteca.Peste aceasta compozitie se adauga faina, fulgii de ovaz si cacaoa si un praf de sare. Compozitia rezultata se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace max. 30 de minute la foc mediu. Cand este gata, cu un pahar, fac rotunduri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

alilianaa 1

26.08.2013, 19:27

Cristina

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Mm ce ar merge langa un ceai acum

nilgun 1

27.08.2013, 21:52

yummmyyy buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune (de post)