Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Aug 2013 | 1303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana fulgi de ovaz
  • o cana jumatate de faina
  • esenta vanilie
  • o jumatate de pachet margarina Rama
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • o mana de mure
  • o ceasca ( 100 ml ) de apa
  • unn praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post):

Zaharul, murele, apa, vanilia se pun pe foc pana se face un pireu.  Se da la rece. Cand este inca putin calda se adauga margarina ( moale) si se amesteca.Peste aceasta compozitie se adauga faina, fulgii de ovaz si cacaoa si un praf de sare. Compozitia rezultata se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace max. 30 de minute la foc mediu. Cand este gata, cu un pahar, fac rotunduri.  

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)-0
Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)-1
Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)-2

COMENTARII (25)

alilianaa

alilianaa 1

26.08.2013, 19:27

Cristina

Rocsi

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Mm ce ar merge langa un ceai acum

nilgun

nilgun 1

27.08.2013, 21:52

yummmyyy buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!