Prajitura cu nuca

de MonaMimi in Prajituri, 5 Noi 2013 | 1843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 150 g nuca prajita si zdrobita
  • 10 linguri cu faina
  • crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 300 g ciocolata
  • 50 g unt
  • 1 lingura cacao
  • 150 g frisca pentru ornare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca:

Separam albusul de galbenus, albusurile se bat spuma tare cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul ,cele doua compoziti se amesteca se adauga esenta, faina amestecata cu praful de copt si nuca. Amestecam totul usor pana la omogenizare. Punem la copt in cuptorul preincalzit pentru 25 minute.


Crema: se pun toate ingredientele intr-un vas pe foc mic sau baie de aburi se amesteca pana se omogenizeaza totul se lasa la racit.


Peste blatul racit punem toata crema iar peste crema frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

06.11.2013, 13:50

Rocsi 1

06.11.2013, 14:08

Ce buna!

diana_k 1

07.11.2013, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Mumulina''