Prajitura cu nuca de cocos

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 4 Mai 2011 | 2246 vizualizari

 

Inspirata de Laura careia ii multumesc!
O prajitura gustoasa, daca iti place cocosul!

 

INGREDIENTE

  • 1 nuca de cocos pentru un gust intens,
  • 1 cana cu faina,
  • 1  cana cu zahar,
  • 300 gr lapte,
  • un plic de cacao,
  • 1 plic praf de copt,
  • esente de vanilie si zahar vanilat

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Spargem nuca de cocos, lasam sa se scurga laptele din interior, iar apoi scoatem miezul si il dam pe razatoare. Fulgii obtinuti ii amestecam cu zahar si cu faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam apoi laptele si esentele de vanilie, omogenizand compozitia.


Pregatim tava pentru copt - o ungem cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam o jumatate din compozitie, iar cealalta jumatate, inainte de a o adauga, o amestecam cu cacao.


Punem tava la cuptor, incins in prealabil, pana trece testul scobitorii.


Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mena29 1

04.05.2011, 21:50

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2011, 22:53

Va multumesc dragele mele!

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura magica