Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inspirata de Laura careia ii multumesc!
O prajitura gustoasa, daca iti place cocosul!
Spargem nuca de cocos, lasam sa se scurga laptele din interior, iar apoi scoatem miezul si il dam pe razatoare. Fulgii obtinuti ii amestecam cu zahar si cu faina cernuta impreuna cu praful de copt. Adaugam apoi laptele si esentele de vanilie, omogenizand compozitia.
Pregatim tava pentru copt - o ungem cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam o jumatate din compozitie, iar cealalta jumatate, inainte de a o adauga, o amestecam cu cacao.
Punem tava la cuptor, incins in prealabil, pana trece testul scobitorii.
Sa aveti pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult