Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Mac

de dana1986 in Prajituri, 8 Mai 2011 | 7708 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blat:

  • 8 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 linguri mac
  • 5 linguri faina
  • un praf de copt(8-10gr)
  • o tava pentru copt de 25/35cm
  • hartie de copt

Ingrediente pentru crema:

  • 500 ml lapte
  • 2 budinci cu gust de vanilie
  • 100 gr unt sau margarina

Pentru ornat:

  • biscuiti(eu am folosit 21)
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • ciocolata alba
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Mac:

Preparare blat:


Albusurile, sarea si zaharul se bat spuma tare, pe urma se adauga nuca de cocos, faina amestecata cu praful de copt , iar ultima data macul.


Se amesteca totul se pune in tava. Tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor la 180ºC timp de 20-30 minute.


Preparare crema:


Laptele se pune la fiert si se prepara budincile conform instructiunilor de pe plic. Cand budinca s-a ingrosat se ia de pe foc si se amesteca asa fierbinte cu untul pana cand acesta se topeste si intra tot in budinca, apoi se intinde crema peste prajitura, asa calduta cum este.


Daca o lasati sa se raceasca complet riscati sa nu o mai puteti intinde.


Ornatul:


Puneti stratul de biscuiti peste crema cand inca aceasta este calduta, caci asa biscuitii se vor lipi mai bine. Dupa ce prajitura s-a racit complet preparati glazura de ciocolata. Topiti ciocolata pe baia de abur apoi adaugati frisca amestecati bine dupa care intindeti glazura peste biscuiti. Deasupra am ras cateva patratele de ciocolata alba.


ESTE FOARTE BUNA.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MVMih 1

17.05.2011, 14:05

Pai doar una ne-ai prezentat!? si yo ce mananc? florile de la farfurie

ela 1

17.05.2011, 14:19

Mih ,una la toata lumea e suficient

dana1986 1

28.05.2011, 16:03

numai una ca are multe caloriii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca