Prajitura cu pere

de alinutza1983 in Prajituri, 15 Oct 2010 | 5818 vizualizari

 

Ca sa impac si capra si varza : )...am facut un dulce care sa imi placa atat mie , cat si iubitului ..:)...mie imi plac toate prajiturile pufoase, cu blat de pandispan, iar lui cele cu fructe ( in special tartele )...

 

INGREDIENTE

  • 5 pere
  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 5 linguri faina,
  • 1 praf de copt,
  • esenta vanilie )..
  • 100 gr ciocolata - pentru glazura
  • 1 praf budinca vanilie+ 400 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere:

Deci treaba e cat se poate de simpla....am taiat perele in longitudinal, le-am calit cu zahar si unt...apoi le-am asezat frumos intr-o tava...peste ele am turnat un blat simplu de pandispan ( 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 1 praf de copt, esenta vanilie )..

prajitura abia scoasa din cuptor trebuie lasata la racit cam 30 min...apoi se rastoarna pe un platou, astfel incat partea cu perele va fi deasupra...

peste aceasta minunatie turnam o glazura de ciocolata ( eu am topit la microunde niste bomboane )...si in final acoperim totul cu budinca de vanilie ( preparata conform  instructiunilor de pe plic)...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt