Prajitura cu perlute de branza

de Corinuta in Prajituri, 20 Apr 2013 | 1014 vizualizari

 

Reteta asta e preluata de la Nadina mea draga si am facut-o de multe ori in ultimul an pentru ca a avut un mare succes si imi plac tare mult ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 600 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 250 g branza cottage nesarata
  • 75 g unt topit
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina de malai
  • 1/2 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g stafide
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata neagra + 4 linguri frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu perlute de branza:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, smantana,esenta de vanilie, malaiul si faina amestecata cu praf de copt. La sfarsit se adauga untul topit, branza si stafidele.


Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia, iar deasupra se presara ciocolata topita amestecata cu frisca.


Se coace 45 de minute la 180 de grade.


Se taie mai bine rece, daca aveti rabdare :)


Sursa

 

TIPS-URI

1

cand fac in tava mica rotunda, injumatatesc cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu perlute de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Anett 1

21.04.2013, 13:43

foarte bun!

Corinuta 1

21.04.2013, 15:23

multumesc!

ionela2682 1

22.04.2013, 13:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce