Prajitura cu perlute de branza

de Corinuta in Prajituri, 20 Apr 2013 | 1109 vizualizari

 

Reteta asta e preluata de la Nadina mea draga si am facut-o de multe ori in ultimul an pentru ca a avut un mare succes si imi plac tare mult ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 600 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 250 g branza cottage nesarata
  • 75 g unt topit
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina de malai
  • 1/2 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g stafide
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata neagra + 4 linguri frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu perlute de branza:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, smantana,esenta de vanilie, malaiul si faina amestecata cu praf de copt. La sfarsit se adauga untul topit, branza si stafidele.


Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia, iar deasupra se presara ciocolata topita amestecata cu frisca.


Se coace 45 de minute la 180 de grade.


Se taie mai bine rece, daca aveti rabdare :)


Sursa

 

TIPS-URI

1

cand fac in tava mica rotunda, injumatatesc cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu perlute de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Anett 1

21.04.2013, 13:43

foarte bun!

Corinuta 1

21.04.2013, 15:23

multumesc!

ionela2682 1

22.04.2013, 13:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce in foi de clatite