Cheesecake cu cacao

de Brindusa in Prajituri, 19 Feb 2011 | 6306 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat

  • 200 g biscuiti
  • 50 g nuca
  • 120 g unt topit

Pentru crema

  • 2 cutii mici de branza Philadelphia (250 g in total)
  • 2 cutii branza tip Fagaras (cam 300 g in total, poate fi si mai mult)
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 2 linguri esenta naturala de vanilie
  • 100 g cacao neagra

Pentru glazura

  • 100 g ciocolata amaruie Kandia
  • 50 g smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu cacao:

Incalzeste cuptorul la 180 C (mediu)


Intr-un robot cu cutit marunteste bine biscuitii. Amesteca-i bine cu nuca si untul topit.Va rezulta un amestec asemanator cu firimiturile.


Pune amestecul in forma cu inel detasabil si apasa bine cu o lingura, pentru ca firimiturile sa se taseze bine. Pune forma in frigider


Amesteca, cu mixerul, toata branza cu zaharul, pana se omogenizeaza bine.


Adauga ouale pe rand si amesteca dupa fiecare


Adauga esenta de vanilie.Amesteca


Adauga cacao. Amesteca.


Pune crema in forma, peste blat. Niveleaza cu o spatula


Coace cam 1 ora, sau pana cand apare o mica crapatura la suprafata.


Lasa prajitura sa se raceasca in cuptor. Asta pentru a evita sa se crape mai mult.


Cu ajutorul unui cutit ascutit scoate inelul detasabil.


Incalzeste smanatana pentru glazura. Sa nu dea in clocot


Pune ciocolata si amesteca pana ce se topeste bine. Lasa sa se raceasca


Toarna peste prajitura si niveleaza cu o spatula.


Lasa la rece, pana a doua zi.


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cismaru_nicoleta 1

20.02.2011, 00:29

si mie mi-ar place cu brnzica fagaras...e buna...si praji a ta e super buna

Brindusa 1

20.02.2011, 13:33

Dragele mele, mersimult pentru comentarii. Scuze ca raspund mai tarziu, Cu concursul asta e asa o nebunie, ca nu mai am timp de nimic.

adry88 1

16.06.2011, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu unt si lamaie