Prajitura cu piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Aug 2010 | 3411 vizualizari

 

imi scuzati prezentarea, insa ne pregateam sa plecam la padure si mi-am adus aminte ca nu facusem poze, asa ca le-am pozat pe capacul caserolei :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet unt
  • 3 cani faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • piersici
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Frecam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul si mixam bine, laptele, untul la temperatura camerei, faina si praful de copt, omogenizam bine compozitia.


Oprim o lingura din compozitie si o amestecam cu o lingurita cacao.


Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt, peste care punem in fir subtire crema de cacao, apoi piersicile taiate cubulete si pudrate cu putina faina.


Dam la cuptor 20-30 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

26.08.2010, 10:01

Multa sanatate puiutului tau!

Dana Cristea - pusikmea 1

26.08.2010, 14:21

asa este nadina, ms corina

Cris2711 1

20.07.2011, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel