Prajitura cu piersici

de Lau in Prajituri, 29 Iun 2013 | 9762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 cescuta ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 5 piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Spalam piersicile, le taiem in 4 ca sa scoatem samburii

Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin ca o spuma lucioasa,

Galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam laptele si omogenizam,

Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina cernuta si praful de copt,amestecam cu o lingura cu miscari usoare,

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,

Asezam deasupra bucatile de piersici (scurse de zeama)

Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute, pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar ca sa se raceasca complet,

Se pudreaza cu zahar si se portioneaza,

TIPS-URI

1

Aluatul are consistenta unui chec

2

Piersicile se pot curata de coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici