Prajitura cu piersici

de Lau in Prajituri, 29 Iun 2013 | 7227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 cescuta ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 5 piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Spalam piersicile, le taiem in 4 ca sa scoatem samburii


Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin ca o spuma lucioasa,


Galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam laptele si omogenizam,


Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina cernuta si praful de copt,amestecam cu o lingura cu miscari usoare,


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,


Asezam deasupra bucatile de piersici (scurse de zeama)


Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute, pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar ca sa se raceasca complet,


Se pudreaza cu zahar si se portioneaza,

 

TIPS-URI

1

Aluatul are consistenta unui chec

2

Piersicile se pot curata de coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

29.06.2013, 13:00

delicioasa

diaconta 1

29.06.2013, 21:34

foarte buna

Lau 1

01.07.2013, 10:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone