Prajitura cu piersici

de Lau in Prajituri, 29 Iun 2013 | 6828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1/2 cescuta ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 5 piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Spalam piersicile, le taiem in 4 ca sa scoatem samburii


Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin ca o spuma lucioasa,


Galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam laptele si omogenizam,


Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina cernuta si praful de copt,amestecam cu o lingura cu miscari usoare,


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,


Asezam deasupra bucatile de piersici (scurse de zeama)


Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute, pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar ca sa se raceasca complet,


Se pudreaza cu zahar si se portioneaza,

 

TIPS-URI

1

Aluatul are consistenta unui chec

2

Piersicile se pot curata de coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

29.06.2013, 13:00

delicioasa

diaconta 1

29.06.2013, 21:34

foarte buna

Lau 1

01.07.2013, 10:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici, iaurt si frisca