Prajitura cu piersici si bezea

de diana_k in Prajituri, 26 Iun 2010 | 13667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6  oua
  • 10 linguri apa minerala
  • 6 linguri ulei
  • 500 g zahar
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4-5  piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

galbenusurile le frecam cu 250g zahar,

turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine, apoi punem faina si praful de copt.
turnam compozitia in tava.
piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul copt pe jumatate.
intre timp batem bine albusurile cu 250g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu piersici si bezea-0
Prajitura cu piersici si bezea-1
Prajitura cu piersici si bezea-2
Prajitura cu piersici si bezea-3
Prajitura cu piersici si bezea-4

COMENTARII (16)

Oana

Oana 1

28.08.2010, 23:49

Ce bine arata

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:02

excelenta

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!