Prajitura cu piure de dovleac

de tarasmariana in Mancare copii, 27 Feb 2015 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g branza dulce
  • 250ml iaurt gros
  • 3 oua
  • 50g pesmet
  • 50 nuci
  • 50g zahar
  • 750g dovleac
  • Zeama si coaja razuita de la o portocala
  • Zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piure de dovleac:

Se curata dolveacul,se spala si se da prin razatoare. Adaugam in dovleacul razuit zeama de portocala si coaja razuita,3 linguri de zahar, se amesteca toate si se pun intr-un vas rezistent la caldura si bagam in cuptor pentru 25 de minute apoi ii punem in blender si ii blendam. Separam albusurile de galbenusuri.

Dupa aceea punem 3 linguri de pesmet, zaharul vanilat,branza, si iaurtul si se blendeaza. Batem albusurile cu 3 linguri de zahar pana se face ca o bezea. Albusurile batute se omogenizeaza cu piureul de dovleac si cu 3 linguri de pesmet si incepem sa punem in mijlocul tavii 2 linguri de aluat de dovleac, punem si niste nuci si mai punem 2 linguri din aluatul de branza si facem asa pana la sfarsit. Batem un pic tava sa se aseze frumos compozitia, si mai preseram niste nuci. Incalzim cuptorul la 180° si bagam tarta in cuptor pentru 35 de minute. La sfarsit decoram cu nuci caramelizate.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piure de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos