Prajitura cu struguri

de kukibella in Prajituri, 24 Sep 2013 | 1715 vizualizari

 

Rapida şi minunata ,reteta o am de la sora mea( Daniela),ea de unde o are nu ştiu.
Am modificat-o doar un pic.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr.zahar
  • 200 gr.smantana(alimentara)+2 ling.iaurt grecesc(iaurtul fara apa)
  • 3 ling.ulei
  • 1- praf copt
  • 1-zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • Coaja rasa de lamaie
  • 300 -340 gr.de faina
  • 500-600 gr.boabe struguri negri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:



Se bat ouale cu zaharul(pana se topeşte zaharul);se adauga iaurtul şi smantana(3-5 min.mixer);dupa care se adauga uleiul (ıncet ca la maioneza),praful de copt,zaharul vanilat( ın ploaie) şi coaja de lamaie.


La sfarşit se adauga faina cernuta( ın ploaie) putin cate putin.


Se pune compozitia ıntr-o tava unsa cu ulei şi tapetata cu hartie,se niveleaza şi se aranjeaza boabele de struguri.


Se da la cuptorul preıncalzit(180 grade) ptr.35-40 min.(pana trece testul cu scobitoarea)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

25.09.2013, 15:39

grozava

deyutzky 1

25.09.2013, 19:04

kukibella 1

25.09.2013, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si iaurt