Prajitura cu struguri

de kukibella in Prajituri, 24 Sep 2013 | 1800 vizualizari

 

Rapida şi minunata ,reteta o am de la sora mea( Daniela),ea de unde o are nu ştiu.
Am modificat-o doar un pic.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr.zahar
  • 200 gr.smantana(alimentara)+2 ling.iaurt grecesc(iaurtul fara apa)
  • 3 ling.ulei
  • 1- praf copt
  • 1-zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • Coaja rasa de lamaie
  • 300 -340 gr.de faina
  • 500-600 gr.boabe struguri negri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:



Se bat ouale cu zaharul(pana se topeşte zaharul);se adauga iaurtul şi smantana(3-5 min.mixer);dupa care se adauga uleiul (ıncet ca la maioneza),praful de copt,zaharul vanilat( ın ploaie) şi coaja de lamaie.


La sfarşit se adauga faina cernuta( ın ploaie) putin cate putin.


Se pune compozitia ıntr-o tava unsa cu ulei şi tapetata cu hartie,se niveleaza şi se aranjeaza boabele de struguri.


Se da la cuptorul preıncalzit(180 grade) ptr.35-40 min.(pana trece testul cu scobitoarea)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

25.09.2013, 15:39

grozava

deyutzky 1

25.09.2013, 19:04

kukibella 1

25.09.2013, 19:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe