Biscuiti cu cioco si cocos

de Corinuta in Prajituri, 7 Feb 2011 | 4130 vizualizari

 

Sunt deliciosi serviti cu un pahar cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de cocos
  • 100 g fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cioco si cocos:

Se amesteca bine ingredientele uscate, apoi se adauga untul si oul si se framanta aluatul pana la omogenizare.

Din aluat se formeaza o rulada care se taie felii de aprox. un centimetru grosime.

Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc.

Dupa ce se scot din cuptor, se pun la racit pe un gratar, apoi se pot servi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cioco si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.02.2011, 23:11

Corinuta bine ai revenit

cristinne 1

08.02.2011, 21:31

e a 3 a oara cand fac si eu biscuiti din aceleasi ingrediente si niciodata nu mi-au iesitbuni((apoi am schimbat tot timpul cateva ceva..ba mai multa, ba mai putina faina ba exact cat scrie si niciodata nu mi-au iesit cum trebe! imi ies ffff tari! ce sa fac!!! unde gresesc?? sau asa tre' sa iasa?

adry88 1

11.05.2011, 15:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine