Biscuiti cu cioco si cocos

de Corinuta in Prajituri, 7 Feb 2011 | 3549 vizualizari

 

Sunt deliciosi serviti cu un pahar cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de cocos
  • 100 g fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cioco si cocos:

Se amesteca bine ingredientele uscate, apoi se adauga untul si oul si se framanta aluatul pana la omogenizare.


Din aluat se formeaza o rulada care se taie felii de aprox. un centimetru grosime.


Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc.


Dupa ce se scot din cuptor, se pun la racit pe un gratar, apoi se pot servi.


Sursa




Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cioco si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.02.2011, 23:11

Corinuta bine ai revenit

cristinne 1

08.02.2011, 21:31

e a 3 a oara cand fac si eu biscuiti din aceleasi ingrediente si niciodata nu mi-au iesitbuni((apoi am schimbat tot timpul cateva ceva..ba mai multa, ba mai putina faina ba exact cat scrie si niciodata nu mi-au iesit cum trebe! imi ies ffff tari! ce sa fac!!! unde gresesc?? sau asa tre' sa iasa?

adry88 1

11.05.2011, 15:09

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec Tradaro