Biscuiti cu cioco si cocos

de Corinuta in Prajituri, 7 Feb 2011 | 2621 vizualizari

 

Sunt deliciosi serviti cu un pahar cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de cocos
  • 100 g fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cioco si cocos:

Se amesteca bine ingredientele uscate, apoi se adauga untul si oul si se framanta aluatul pana la omogenizare.


Din aluat se formeaza o rulada care se taie felii de aprox. un centimetru grosime.


Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc.


Dupa ce se scot din cuptor, se pun la racit pe un gratar, apoi se pot servi.


Sursa




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cioco si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.02.2011, 23:11

Corinuta bine ai revenit

cristinne 1

08.02.2011, 21:31

e a 3 a oara cand fac si eu biscuiti din aceleasi ingrediente si niciodata nu mi-au iesitbuni((apoi am schimbat tot timpul cateva ceva..ba mai multa, ba mai putina faina ba exact cat scrie si niciodata nu mi-au iesit cum trebe! imi ies ffff tari! ce sa fac!!! unde gresesc?? sau asa tre' sa iasa?

adry88 1

11.05.2011, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Vulcanul