Incepem cu pregatirea blatului. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma apoi adaugam zaharul si mixam pana cand spuma luceste. Adaugam galbenusurile iar apoi turnam uleiul in fir subtire, ca la maioneza, mixand continuu.
Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa. Adaugam 2-3 linguri de faina si mixam pana se incorporeaza iar apoi adaugam o parte din lapte si mixam. La fel procedam pana la incorporarea fainii si a laptelui.
Turnam aluatul in tava dreptunghiulara (25*35cm) tapetata cu hartie de copt.
Separat mixam urda cu ouale, zaharul si aromele. La final adaugam coaja de lamaie si stafidele si amestecam pana se incorporeaza.
Cu o lingura punem umplutura din loc in loc, in tava. Dam la cuptor, la foc potrivit pana cand trece testul scobitorii (~35 de minute).
Lasam sa se raceasca apoi scoatem prajitura din tava si o pudram cu zahar.