by dicarmenvitta1957
Este o prajitura rapida si foarte gustoasa,pe placul baietilor mei.
Se freaca mai intai untul cu zaharul brun pana ce devine o spuma,apoi adaugam cate un galbenus pe rand,amestecand de jos in sus incet.Adaugam faina cernuta si albusurile batute spuma tare cu cel putin 2 linguri de zahar brun..In coca rezultata amestecam si coaja rasa + zeama de la o lamaie si pliculetul de zahar vanilat.
Ungem o tava cu unt sau punem hartie de copt si turnam compozitia in tava.Punem visinile in ce forma dorim(eu am pus visina langa visina).
Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute(acum depinde de cuptorul fiecaruia cum arde).Dupa 50 de minute verificam si facem testul cu scobitoarea ca sa vedem daca s-a copt prajitura.Este o prajitura foarte gustoasa si foarte usor de facut.Pofta buna !!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro