Tarta cu mere

de ralu_ca in Prajituri, 25 Ian 2015 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 300 g faina
  • 200 g zahar
  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 130 ml lapte
  • 1 praf copt
  • scortisoara
  • esenta vanilie
  • coaja lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Intr-un vas am mixat ouale cu zaharul, apoi am adaugat praful de copt, faina,imediat si untul moale, laptele, esenta, coaja de lamaie si scortisoara pana obtinem o compozitie cremoasa. Merele se taie felii subtiri si se stropesc cu putina zeama de lamaie sa nu oxideze.


Compozitia cremoasa se omogenizeaza cu merele si apoi se unge forma de tarta cu putin unt, se toarna amestecul in forma de tarta. (eu am obtinut 2 tarte).


Se introduc la cuptor pana se rumeneste si cand se raceste se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se taie.



Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Teo 1

25.01.2015, 21:25

Tare imi place!

Rocsi 1

25.01.2015, 21:33

Pe placul meu este. Oricand spun da deserturilor cu mere!

Gherca Daniela 1

25.01.2015, 22:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si glazura de gem de gutui