Prajitura cu visine

de Panacris in Dulciuri, 12 Mai 2012 | 5031 vizualizari

 

Tot am facut "curatenie" in congelator si am mai gasit o punga de visine!

 

INGREDIENTE

  • oua 9 bucati
  • zahar tos 27 de linguri
  • ulei de floarea soarelui 27 de linguri
  • lapte gras 27 de linguri
  • faina 27 de linguri
  • visine fara samburi 300 g.,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • praf de copt 1 plic,
  • coaja de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Ouale se bat energic cu zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele. Dupa ce s/au incorporat bine se adauga faina cernuta impreuna cu parful de copt si coaja de lamaie. Se toarna aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu foaie de pergament. Visinele decongelate si scurse de zeama, se imprastie peste aluat. Se introduce tava cu prajitura la copt, in cuptorul preincins, la foc potrivit ptr cca. 30 de minute. Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate tava din cuptor, se lasa sa se raceasca in tava si apoi se pudreaza cu zahar praf vanilinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

adasev12 1

13.05.2012, 12:07

buna rau, cu visine, yammmyyyyyy

Rocsi 1

13.05.2012, 14:57

a iesit exact cum imi place

-Licurici- 1

06.07.2015, 07:58

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine si iaurt