Prajitura cu visine

de mirela0911 in Prajituri, 3 Iul 2012 | 7828 vizualizari

 

By Ruxy. O prajitura minunata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 lg ulei
  • 5 lg iaurt gras
  • 3/4 cana zahar
  • o cana de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocale
  • 1 praf de copt
  • visine proaspete fara samburi
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se mixeaza ouale bine cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga uleiul, se mixeaza in continuare iar dupa ce s-a incorporat bine uleiul se adauga iaurtul apoi coaja de portocala. La final se pune faina amestecata cu praful de copt. Se mixeaza pana se omogenizeaza dupa care se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu ulei. Se aseaza visinele deasupra si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt. cca 40  minute (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit (ideal ar fi pana a doua zi si sa stea la frigider) dupa care se pudreaza cu zahar, se portioneaza si se serveste. Este minunata mai ales rece de la frigider. 

Multumesc Ruxy pt. reteta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

mirela0911 1

11.07.2012, 18:11

Violeta ma bucur ca vrei sa incerci prajitura. Tava in care am facut-o eu are dimensiunile 20x30cm. Spor la treaba!

mena29 1

11.07.2012, 18:26

mirela0911 1

11.07.2012, 18:44

Mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu visine din dulceata