Prajitura cu visine

de pity19 in Prajituri, 20 Feb 2014 | 1722 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • faina 1 cana ,
  • 1 cana ulei ,
  • 4 galbenusuri,
  • 4 albusuri ,
  • 1 cana zahar ,
  • praf de copt un plic ,
  • zahar vanilat 1 plic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se bat albusurile cu zaharul, pana zaharul s-a topit, apoi adaugam zaharul vanilat; intr-un alt bol batem galbenusurile cu uleiul; adaugam galbenusurile peste albusuri, amestecam, adaugam faina si praful de copt. Aluatul trebuie sa fie unul moale, ca o crema. Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam aluatul in tava, punem peste visinele. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 40-50 minute, pana cand are o culoare usor maronie. Se face testul cu scobitoarea. Se pudreaza zahar pudra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Florentina_Cristina 1

20.02.2014, 12:12

Rocsi 1

20.02.2014, 14:43

pity19 1

20.02.2014, 19:18

ma bucur ca va place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece