Prajitura cu visine

de Carmen_Ana in Prajituri, 8 Iun 2014 | 3647 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Naty (luminita20_2006) : http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-visine-23679.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 200 g visine (fara samburi)
  • o lingura cacao (pudra)
  • o lingurita esenta rom
  • o lingura zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am continuat sa le spumez,pana a rezultat o bezea tare.

Am adaugat galbenusurile,faina si esenta ,am amestecat usor,apoi am turnat 3/4 din compozitie in oala aparatului ,unsa cu putin unt si pudrata cu faina.

Restul de compozitie am amestecat-o cu lingura de cacao si am turnat-o din loc in loc deasupra primei compozitii.

Visinele le-am pudrat cu putina faina si le-am asezat deasupra compozitiei .

Am apasat functia BAKE,apoi 160 de grade si timpul de 35 de minute si am inchis capacul aparatului.

Dupa terminarea perioadei de copt,am deconectat aparatul , lasand prajitura in aparat inca 5 minute,apoi am scos-o foarte usor cu ajutorul paletei.

Am asezat prajitura pe un suport ,am pudrat-o cu zahar pudra,apoi am feliat-o.

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca