Prajitura cu visine by Timea

de Constelatialeu in Prajituri, 27 Ian 2014 | 1668 vizualizari

 

A zis leutul sa-i fac si lui ceva dulce, ca tot e in vacanta scurta... Cum am visine la congelator, am zis sa fac ceva repede si bun. M-am inspirat din "ograda" Timeei...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g margarina rama sau unt (n-am avut unt)
  • 7 linguri zahar
  • 275 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 300 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine by Timea:

Mai intai scoate margarina (untul) din frigider, ca sa fie moale cand o lucram. Ouale cu zaharul si sarea le omogenizam bine, apoi adaugam margarina (untul) moale si mixam pana devine o crema spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste amestecul de mai sus, omogenizam bine. Luam 3 linguri pline din aluat si amestecam cu 2 lingurite de cacao si 2 linguri de lapte. Ungem o forma cu inel detasabil diametrul 26 cm, tapetam cu faina si asezam visinele, apoi compozitia alba si cea maro si cu un bat de frigaruie amestecam dar nu pana jos. Dam forma la cuptorul preincalzit la 175 grade cca 30-35 minute, cand trece testul scobitorii este gata. Se lasa la racit si apoi rasturnam prajitura pe un platou, se poate pudra cu zahar.

 

TIPS-URI

1

toate ingredientele sa fie la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine by Timea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:27

super

Lia_ 1

29.01.2014, 08:30

imi place! bravo!

diaconta 1

30.01.2014, 22:54

cu visine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rapida cu visine