Prajitura cu visine si caise

de pity19 in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 1210 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 7 oua de tara
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf sare
  • 1 borcan compot de caise
  • 1 borcan compot de visine fara samburi

Ornat : zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si caise:


Separam galbenusurile de albusuri ;


Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ; Galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat ;


Turnam galbenusurile peste spuma de albusuri , faina si praful de copt , amestecand usor de jos in sus ;


Pregatim o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;


Turnam compozitia in tava ;


Scurgem bine fructele de zeama ; Le amestecam ;


Turnam usor peste aluat ;


Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr , cca 30-40 de minute , pana trece testul scobitorii!


Cand este gata , ornam cu zahar pudra si lasam la racit!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

dantes 1

28.11.2014, 06:45

Delicioasa!

MotanLaOale 1

28.11.2014, 08:51

Rocsi 1

28.11.2014, 21:34

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece