Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker

de Oana in Prajituri, 3 Iul 2014 | 2301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr visine fara samburi
  • 250 gr zahar pentru visine
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • 3 linguri fulgi de ciocolata
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker:

Visinele fara samburi se pun intr-un castron impreuna cu zaharul, se amesteca si se lasa cateva ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata. Se strecoara apoi sucul (si se pastreaza in frigider pentru un sirop delicios). Se lasa visinele sa se scurga intr-o strecuratoare.


Albusurile se mixeaza cu cateva picaturi de lamaie pana devin pufoase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul vanilat si cu zaharul pudra pana se umfla si se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune putin cate putin peste amestecul de galbenusuri. Se incorporeaza apoi albusurile, amestecand usor cu o spatula, de jos in sus. Se opresc cateva visine si cativa fulgi de ciocolata, iar restul se incorporeaza in aluatul de prajitura.


Se unge vasul de la multicooker cu putin ulei, se rastoara aluatul cu grija, se presara deasupra restul de visine si fulgi de ciocolata. Se inchide capacul si se seteaza urmatorul program: BAKE--> Cooking TIME 40 min--> TEMPERATURA 180 grade--> START.


La finalul programului se scoate vasul si se lasa putin la racit, apoi se rastoarna prajitura pe un gratar si se lasa sa se raceasca complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si fulgi de ciocolata- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:53

buna buna

Lavinia 1

05.07.2014, 17:16

buna prajitura

robert_badica 1

15.07.2014, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere