Prajitura de 8 martie

de epurasha2bb in Prajituri, 8 Mar 2010 | 5616 vizualizari

 

nu mi-a venit nici o idee despre cum sa le numesc si fiind facute azi de ziua noastra va dedic tuturor mamiilor de pe forum aceste prajiturele facute cu drag azi!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de ulei
  • 1 esenta de vanilie
  • zeama de la un compot de fructe pt.insiropat
  • 1 cutie mica d efrisca Hulala
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura de ornament de ciocolata
  • cateva capsuni proaspete
  • 1 /2 plic crema de ciocolata cu trufe si rom Dr.Otker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de 8 martie:

Pregatim intai compozitia pentru blat astfel:batem albusurile spuma tare si apoi incorporam usor si galbenusurile frecate cu zaharul, uleiul si esenta de vanilie.Apoi amestecam pudra de cacao cu faina si praful de copt.Apoi incorporam si aceste prafuri presarand usor in ploaie si amestceand cu un tel nemetalic de sus in jos pana se omogenizeaza bine.Apoi turam compozitia intr-o tava cu hartie de copt si o bagam la cuptorul preincins pana ce se ridica si se coace bine.Apoi il scoatem si-l lasam sa se raceasca dupa care il taiem in 2 si apoi din fiecare parte decupam dscuri cu gura unui pahar.Insiropam bine cu zeama de la un compot de fructe, cirese sau ananas folosesc eu in general, apoi umplem discurile cu crema.Crema se prepara normal cu lapte rece dar eu am batut-o cu frisca si am pus-o asa.Apoi deasupra am pus cu posul un mot de frisca , am presarat cateva ornamente de ciocolata si apoi am infipt sferturi de capsuni.Serviti Doamnelor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de 8 martie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

09.03.2010, 13:53

Ce dragalase

epurasha2bb 1

09.03.2010, 14:07

mersi Oana!

elena1988 1

22.03.2011, 09:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si ciocolata