Prajitura de castane

de georgy25 in Prajituri, 1 Oct 2009 | 4118 vizualizari

 

Este o reteta delicioasa si specifica din America

 

INGREDIENTE

  • 175 gr zahar ( eu pun 150)
  • un plic de zahar vanilat
  • 125 gr unt
  • 4 galbenusuri
  • 2 pachete de piure de castane
  • 75 gr de migdale macinate
  • 4 linguri de kirch ( eu pun tuica)
  • 4 albusuri    
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de castane:

Reteta de gateau aux marrons (prajitura de castane)




Pui intr-un vas 175 gr zahar ( eu pun 150) si un plic de zahar vanilat, se freaca cu 125 gr unt, apoi se adauga 4 galbenusuri, cele 2 pachete de piure de castane ( aici se gasesc congelate. au fiecare 220gr). Se amesteca si se adauga 75 gr de migdale macinate, apoi 4 linguri de kirch ( eu pun tuica), apoi cele 4 albusuri batute bat.



Compozitia se toarna in tava, se lasa in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gril.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2013, 10:51

La multi ani!

Ina 1

09.02.2013, 13:22

la multi ani!

Bunica 1

09.02.2013, 19:47

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Monte Bianco