Prajitura de castane

de georgy25 in Prajituri, 1 Oct 2009 | 4439 vizualizari

 

Este o reteta delicioasa si specifica din America

 

INGREDIENTE

  • 175 gr zahar ( eu pun 150)
  • un plic de zahar vanilat
  • 125 gr unt
  • 4 galbenusuri
  • 2 pachete de piure de castane
  • 75 gr de migdale macinate
  • 4 linguri de kirch ( eu pun tuica)
  • 4 albusuri    
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de castane:

Reteta de gateau aux marrons (prajitura de castane)




Pui intr-un vas 175 gr zahar ( eu pun 150) si un plic de zahar vanilat, se freaca cu 125 gr unt, apoi se adauga 4 galbenusuri, cele 2 pachete de piure de castane ( aici se gasesc congelate. au fiecare 220gr). Se amesteca si se adauga 75 gr de migdale macinate, apoi 4 linguri de kirch ( eu pun tuica), apoi cele 4 albusuri batute bat.



Compozitia se toarna in tava, se lasa in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gril.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2013, 10:51

La multi ani!

Ina 1

09.02.2013, 13:22

la multi ani!

Bunica 1

09.02.2013, 19:47

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Monte Bianco