Prajitura de castane

de georgy25 in Prajituri, 1 Oct 2009 | 6540 vizualizari

 

Este o reteta delicioasa si specifica din America

 

INGREDIENTE

  • 175 gr zahar ( eu pun 150)
  • un plic de zahar vanilat
  • 125 gr unt
  • 4 galbenusuri
  • 2 pachete de piure de castane
  • 75 gr de migdale macinate
  • 4 linguri de kirch ( eu pun tuica)
  • 4 albusuri    
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de castane:

Reteta de gateau aux marrons (prajitura de castane)


Pui intr-un vas 175 gr zahar ( eu pun 150) si un plic de zahar vanilat, se freaca cu 125 gr unt, apoi se adauga 4 galbenusuri, cele 2 pachete de piure de castane ( aici se gasesc congelate. au fiecare 220gr). Se amesteca si se adauga 75 gr de migdale macinate, apoi 4 linguri de kirch ( eu pun tuica),  apoi cele 4 albusuri batute bat.

Compozitia se toarna in tava, se lasa in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gril.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2013, 10:51

La multi ani!

Ina 1

09.02.2013, 13:22

la multi ani!

Bunica 1

09.02.2013, 19:47

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Monte Bianco