O prajitura racoroasa potrivita in orice moment,,,, o combinatie intre checul de fructe si budinca de iaurt!
Modul de pregatire a blatului il gasiti aici - Chec cu fructe sau AICI
Pentru crema de iaurt procedam in felul urmator:
Intr-un vas, amestecam iaurtul cu zaharul si esentele. Intre timp pregatim gelatina pe care o vom adauga in crema de iaurt avand grija sa omogenizam compozitia. Insiropam blatul - desi nu este obligatoriu - peste care vom pune compozitia de iaurt cu fructe si dulceata.
Se lasa la rece cateva ore. Cand servim prajiturica, o taiem felii si ornam cu dulceata!
Sa aveti pofta!
1
putem felia blatul pentru mai multe straturi
2
fructele variaza in functie de anotimp si preferinte, desi, strugurii si visinele confera un gust divin
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro