Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O prajitura racoroasa potrivita in orice moment,,,, o combinatie intre checul de fructe si budinca de iaurt!
Modul de pregatire a blatului il gasiti aici - Chec cu fructe sau AICI
Pentru crema de iaurt procedam in felul urmator:
Intr-un vas, amestecam iaurtul cu zaharul si esentele. Intre timp pregatim gelatina pe care o vom adauga in crema de iaurt avand grija sa omogenizam compozitia. Insiropam blatul - desi nu este obligatoriu - peste care vom pune compozitia de iaurt cu fructe si dulceata.
Se lasa la rece cateva ore. Cand servim prajiturica, o taiem felii si ornam cu dulceata!
Sa aveti pofta!
1
putem felia blatul pentru mai multe straturi
2
fructele variaza in functie de anotimp si preferinte, desi, strugurii si visinele confera un gust divin
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult