Prajitura "Desteapta"

de Dea_Dea in Prajituri, 14 Mai 2014 | 15428 vizualizari

 

Buna!!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 7 linguri de zahar
  • 100 gr unt
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanilie Dr.Oetker
  • 5 linguri de faina
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Desteapta":

Topim untul si il lasam la racit. Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul si esenta de vanilie. Turnam utul topit si omogenizam , apoi adaugam si faina si iarasi omogenizam.Adaugam laptele pe rand si amestecam, pana se omogenizeaza.Se bat albusurile spuma cu praful de sare , iar apoi le incorporam in compozita cu galbenusuri.Punem compozitia in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit 50 minute.


P.S. Tava este de 20 x30

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Desteapta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dea_Dea 1

14.05.2014, 11:59

Multumesc dragilor

Criss 1

14.05.2014, 12:09

Bunica 1

14.05.2014, 13:19

Ce frumoasati-a iesit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura isteata Dukan