Prajitura desteapta cu ciocolata alba

de lacrimioara in Prajituri, 12 Oct 2010 | 7566 vizualizari

 

nadina mersi

 

INGREDIENTE

  • 1,5 lapte,
  • 12 oua,
  • 12linguri faina,
  • 12 linguri zahar
  • 200gr ciocolata alba topita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura desteapta cu ciocolata alba:

Galbenusurile se separa de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita ,faina si laptele. Albusurile se bat spuma tare si amestecam cu compozitia de la galbenus. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava se baga la cuptor 1 ora primele 10 minute la foc tare si apoi dam la foc incet si nu deschidem usa cuptorului pana nu trece timpul. Dupa ce s-a copt o lasam sa se raceasca. Indicat e pana a doua zi (eu am pus-o in frigider 2-3 ore dupa ce s-a racit) si apoi am pudrat-o cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura desteapta cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

13.10.2010, 10:55

exceptionala buna, buna as manca-o pe toata de as putea dar lasa pe alta data ca ma multumesc si cu doar o portie

lilik 1

13.10.2010, 20:28

ce bunatate

ionix 1

14.10.2010, 19:27

sigur e buna... eu am facut-o cu suc de citrice

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura After Eight