Prajitura dietetica cu caise

de _Alina_ in Prajituri, 18 Iun 2013 | 2374 vizualizari

 

Aveam o pofta nebuna de clafoutis si initial asta avem de gand sa fac, numai ca pe parcurs am transformat clafoutis-ul intr-o prajiturica dietetica. Acu' daca zic ca-i dietetica nu inseamna ca puteti sa o mancati pe toata odata. ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mici
  • 65 g indulcitor natural (xylovit am folosit eu)
  • 38 g amidon din porumb
  • 200 g tarate fine de ovaz
  • 20 g cacao (11% grasime)
  • 1 lgt tarate psyllium
  • 400 ml lapte degresat
  • 3 caise

Pentru uns si tapetat tava :

  • 1/2 lgt ulei
  • 1 lg faina de ovaz
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura dietetica cu caise:

1. Preincalzim cuptorul la 190 °C.


2. Batem ouale spuma cu indulcitorul pana cand se deschid la culoare.


3. Punem laptele peste ouale batute si mixam bine.


4. Amestecam taratea de psyllium cu taratele de ovaz, cu amidonul si cacaoa si le inglobam in compozitie.


5. Ungem o tava termorezistenta (23 cm diamteru) cu putin ulei, o tapetam cu faina de ovaz si turnam compozitia.


6. Introducem in cuptor pentru 15 min, scoatem tava apoi, pune caisele feliate si bagam din nou in cuptor pentru 10-15 min.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura dietetica cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Anett 1

18.06.2013, 12:58

tare bun!

_Alina_ 1

19.06.2013, 09:01

Dragilor, ma bucur ca va e pe plac! &

_Alina_ 1

19.06.2013, 09:02

Laurici, indulcitorul il cumpar de la un magazin naturist din apropiere.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de vara cu fructe