Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie

de -Licurici- in Prajituri, 7 Noi 2016 | 660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 albusuri;
  • un praf de sare;
  • 250 g faina;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata amaruie ;
  • 160 g zahar pudra;
  • 1 pliculet zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Menta Americana"
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie:


  • 1. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul praf, vanilinat si esenta de menta.

  • 2. Se amesteca ingredientele, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se incet in compozitie.

  • 3. Compozitia se toarna intr-o tava (23x23cm) cu foaie de copt.

  • 4. Ciocolata amaruie se toaca cu cutitul, iar ananasul se taie cubulete, apoi se adauga peste compozitie.

  • 5. Tava se baga la cuptorul preincalzit pentru 35-40 min sau pana cand este gata (se verifica cu scobitoarea).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

08.11.2016, 09:49

Ce bună e!

-Licurici- 1

08.11.2016, 10:16

Multumesc!

Panacris 1

11.11.2016, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri glazurate