Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie

de -Licurici- in Prajituri, 7 Noi 2016 | 571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 albusuri;
  • un praf de sare;
  • 250 g faina;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata amaruie ;
  • 160 g zahar pudra;
  • 1 pliculet zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Menta Americana"
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie:


  • 1. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul praf, vanilinat si esenta de menta.

  • 2. Se amesteca ingredientele, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se incet in compozitie.

  • 3. Compozitia se toarna intr-o tava (23x23cm) cu foaie de copt.

  • 4. Ciocolata amaruie se toaca cu cutitul, iar ananasul se taie cubulete, apoi se adauga peste compozitie.

  • 5. Tava se baga la cuptorul preincalzit pentru 35-40 min sau pana cand este gata (se verifica cu scobitoarea).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

08.11.2016, 09:49

Ce bună e!

-Licurici- 1

08.11.2016, 10:16

Multumesc!

Panacris 1

11.11.2016, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea