Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie

de -Licurici- in Prajituri, 7 Noi 2016 | 851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 albusuri;
  • un praf de sare;
  • 250 g faina;
  • o jumatate de ananas;
  • 50 g ciocolata amaruie ;
  • 160 g zahar pudra;
  • 1 pliculet zahar vanilinat;
  • o lingurita esenta naturala "Menta Americana"
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie:


  • 1. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul praf, vanilinat si esenta de menta.

  • 2. Se amesteca ingredientele, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se incet in compozitie.

  • 3. Compozitia se toarna intr-o tava (23x23cm) cu foaie de copt.

  • 4. Ciocolata amaruie se toaca cu cutitul, iar ananasul se taie cubulete, apoi se adauga peste compozitie.

  • 5. Tava se baga la cuptorul preincalzit pentru 35-40 min sau pana cand este gata (se verifica cu scobitoarea).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu menta, ananas si ciocolata amaruie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

08.11.2016, 09:49

Ce bună e!

-Licurici- 1

08.11.2016, 10:16

Multumesc!

Panacris 1

11.11.2016, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de portocale si dulceata de zmeura