Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca va raman albusuri de la diverse preparate nu le aruncati . Puneti-le in congelator intr-o cutie de plastic si cand adunati mai multe faceti o prajitura delicioasa .
Lasam albusurile pana ajung la temperatura camerei .Batem albusurile impreuna cu un praf de sare pana se intaresc bine . Adaugam zaharul si batem in continuare pana compozitia capata aspectul unei smantani groase .Adaugam nuca macinata , faina si omogenizam compozitia amestecand usor cu o lingura de lemn .Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor pana se rumeneste usor . Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca .
Facem budinca conform
instructiunilor de pe plic . Dam budinca jos , punem untul si o amestecam bine pana se raceste .
Intindem budinca racita pe blat . Radem deasupra ciocolata . Dam prajitura la rece cel putin 30 de minute .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult